Origen del meu semantisme ?

28 oct 2012

Joc de paraules 5 - 27/10/2012


L'actualitat en un joc de paraules - 27/10/2012 
Programa: Maneres de Viure - Emissora: La xarxa ràdio



Setmana activa a les urnes del cantàbric. El nacionalisme torna al poder al país basc i el candidat del PNB enfila exultant el camí d’Ajuria Enea, Urkullunant ! mentre a Galicia, el PP obté una majoria aclaparadora i Feijóo emula a Don Manuel, “fragant” els resultats del 2001.


A Madrid, la moral de Rajoy puja com la escuma mentre la de Rubalcaba emula a Baumgartner, però sense paracaigudes. I mentre el del bigoti es preocupa de fractures aquí ens ocupem de les factures i de buscar nous remeis. Remeis que no troben els farmacèutics, amb tant de copagament i tant poc cocobrament, estàn en guàrdia i sota mínims i desconfien de les paraules de Mas Colell. Tot això diuen, és Administració via oral.



Mentre els de CIU acaparen titulars i fan trontollar la constitució, els de la UCI retiren tots els títols i fan una sonada destitució. Armstrong no va guanyar mai al tour i està suspès de per vida. El ciclista, un gran campió pel que cal trencar una llança, diu que “Lance” senyalat Lance” sermonejat i “Lance” sentenciat injustament. Ell deia que era un esportista net i això del dòping és una excusa molt USADA.



Ja veieu, polítics, farmacèutics i ciclistes. El país està malalt i els governs no hi troben cures, això sí no deixem de pedalar que el que sobren son factures. Catalans que en llevem ben d’hora, arriva la hora del canvi, del canvi d’hora.




No hay comentarios: