Origen del meu semantisme ?

4 nov 2012

Joc de paraules 6 - 03/11/2012


L'actualitat en un joc de paraules - 03/11/2012 

Programa: Maneres de Viure - Emissora: La xarxa ràdio







Setmana terrorífica aquesta. L'huracà Sandy deixa desenes de morts a Amèrica i una festa al Madrid Arena que portava la por a la pista, acaba tràgica i trista.
El banc dolent, aquest el pitjor de tots, compra pisos rebaixats i fa tornar a bullir l'olla mentre tots ens recordem que car va ser tot això de la bombolla.
Els esports avui comencen amb decepció blanc-i-blava. Que extranyada es va quedar l'afició del Espanyol  com de pasta de boniato, en perdre contra el Sevilla tot just al darrer moment. El lema dels periquitos no el van tenir prou present, aquí no val a badar, la força d'un "santiamén"...
Messi es calça bota d'or esperant paternitat i la seva humilitat ens fa apreciar quan lluny és d'altres fantasmes.
I en la política en Mas, perseguint la majoria, manté el seu truc o pacte amb el Rajoy que replica des de Rússia amb desamor. Entretant al PSC, que si gira que si tomba, es va treient la disfressa i proposen "millorar l'estat dels ponts amb Espanya" diu el seu mandatari, just quan a Madrid pensen que no n'hi ha d'haver ni un, l'any vinent al calendari. Rubalcaba vol control i en Navarro vol i dol
Final de les males notícies, celebrem la festa del morts, però fem-ho rient i gaudint, disfresses, cava, castanyes i sobre tot panellets, no soc  massa de moniatos però d'aquests en jalo vint.

Escolta l´ÀUDIO

No hay comentarios: