Origen del meu semantisme ?

6 oct 2012

Joc de paraules 2 - 06/10/2012




Joc de paraules - 06/10/2012 
Programa: Maneres de Viure - Emissora: La xarxa ràdio




La setmana va començar animada, amb uns socialistes que busquen un gir i un Pere Navarro ungit, al que no l'aTura ningú.
A Madrid, en Rajoy no vol aJudes, senyal de que es sent traït, per això fa pinya al senat per a cuidar la prima de risc. En Mas intel.ligent, tant enlaira la bandera del seny com la estelada i es desgasta per Espanya, això si…"amb erosió".
I en Vidal Quadras que ens volía posar "firmes" ? Nosaltres ni vam regalar 40.000, per a que després ens diguin insolidaris…. I que m'en dieu d'en Werth ? un ministre moleducat que ja te cognom d'immadur i que veu més fantasmes que el del "sisè sentit". Unaltre que no ens escolta … d'aquí el seu aire re sentit…Però millor anem al futbol, els culers van guanyar a Lisboa amb  2 gols molt ben ficats , un joc de luxe i un colze subluxat que redueix les seves defenses. Tot el contrari que l'Espanyol, que es renova per dins i que busca avui dissabte els punts de sutura de les seves ferides. La tensió demà diumenge, amb un camp nou de bandera , el gran  Messi com a estel i els seus gols com a metxa que encengui el polvorí blanc, amb un Ramos rebotat i un Mou al que agrada l'enrenou i tan ràpid fitxa un nou com no Mou fitxa.
I es que entre els uns i altres estan fent que els catalans, tant culers com periquitos, cada cop simpatitzem més per un mateix club social: La reial Sacietat.


No hay comentarios: