Origen del meu semantisme ?

16 jun 2013

Joc de Paraules 38 - 15/06/2013


L'actualitat en un joc de paraules – setmana 38 (15/06/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





Avui, com a tribut a les notícies de la setmana, podría fer aquesta secció impostant la veu, com a contribució a que la secció tingués un interès més alt en les meves declaracions i jo en pogués treure algun que altre rendiment. Però no, la veu serà la de sempre i com ja us haureu deduït, avui parlarem  de pagar impostos.
Per una banda hem sentit que la Generalitat abaixarà les taxes als casinos quan tinguem el Barcelona World. Així que facin joc senyors ! Per altre, que en Pere Navarro vol fer un club de solidaris posant fi al concert basc. Prou de música i armonia! Que heavy ... A sobre, hem sabut més d'en Bárcenas, que sembla que te 25 milions més a Suissa on viatjava amb freqüència per que li agrada esquivar, vull dir, esquiar. Ja només ens va faltar estrenar aquesta setmana amb la suposada evasió fiscal de Leo Messi. De pel·lícula. En aquest cas, Cinema Paradiso o potser Evasió o victòria.

Centrem-nos però en la victòria que cantarà un de vosaltres endevinant l'enigma de 8 lletres que us plantejo ara mateix:

Eludirem pagar impostos com a pecat original



RESPOSTA : EVADIREM


Escolta ÀUDIO

No hay comentarios: