Origen del meu semantisme ?

2 jun 2013

Joc de paraules 34 - 18/05/2013


L'actualitat en un joc de paraules – setmana 34 (18/05/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog



En plena disputa entre llengües, nacions i identitats al nostre petit país, parlarem avui d'un event d'actualitat del que potser en podríem aprendre alguna cosa. El festival d'Eurovisió que es celebra aquesta nit, ens mostrarà un any més la realitat diversa d'una europa atomitzada on 39 països competiran per a endur-se la glòria o si més no participaran d'una aliança col·lectiva on tothom suma per a un crear un gran espectacle.
Desde ABBA a Chiquilicuatre tothom hi ha tingut cabuda i sigui quin sigui el tamany del país representat, el talent, les aliances i el gran públic manaran i la cançoneta dels "twelve points" tornarà a dictar sentència. Talent, preparació, promoció, execució amb convicció i orgull nacional pel que ningú s'hauria d'ofendre.
A Malmö aquesta nit no hi podrem veure encara una senyera que s'enlairi en cada vot ni a un català triomfant projectant  la seva veu i la seva llengua pel continent europeu però vosaltres sí que podeu triomfar aquest mateix matí si responeu al euroenigma de 6 lletres que us plantejo ara mateix:

Amb quin recipient conviden a beure als participants dels festival ?



RESPOSTA : CÀNTIR


No hay comentarios: