Origen del meu semantisme ?

19 ene 2013

Joc de paraules 17 - 19/01/2013



L'actualitat en un joc de paraules – setmana 17 (19/01/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





La setmana començava amb males notícies. Perdem a una gran actriu a qui tots els aplaudiments li seràn pocs . L'escena francesa també trasbalssada: primer Depardieu se'ls fa rus i ara guirigai al carrer contra el matrimoni homosexual. Lluny de Paris , l'exèrcit es mobilitza finalment contra els jihadistes Malians. Les crides desde la capital cap al president han sortit efecte, va maco !
Ara sí una bona notícia: una dona menys a l'atur ! La ex-presidenta Aguirre fitxa per una empresa de headhunting. De caçatalons a caçatalents. Com diu en el seu currículum: "Esperiència con trastada".
Parlant de Madrid, el constitucional suspèn els nous impostos catalans. No ens queixarem de falta de tensió. Espanya esfixa fiscalment en Catalunya... 
I acabem farcits d'esports. Em punxo i no m'ho crec, en Valdés no vol més, diu que aixeca el vol en un tres i no res. No renova, buscarà porteria nova i potser marxarà perque creu que val més. Doncs potser val més que marxi... El que sí que es punxa és Armstrong que li ha dit a l'Oprah que guanyava dopat. No és mereix els títols però sí un Oscar al millor actor de l'ÉPOca esportiva recent.
Però la notícia de la setmana, després d'especulacions i campanyes omnipresents preguntant-li on vas on vas on vas ? és la d'en Pep, que buidat al Barça es reomplirà finalment al Bayern. A la premsa alemanya li mola molt i ja parla d'un entrenador Bàrvar de cognom Unich. Tremola Mou ! Pep is back ...

No hay comentarios: