Origen del meu semantisme ?

13 ene 2013

Joc de paraules 16 - 12/01/2013



L'actualitat en un joc de paraules – setmana 16 (12/01/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





El Barça no fa rebaixes: comença la setmana amb un 4-0 al Espanyol just el dia abans que un Messi, top entre tops, es mostra joiós amb les seves pilotes d'or. Qui fos Cristiano per veure-ho cada any desde primera fila !
Seguim amb bones notícies: El TGV ja arriva a Figueres i Girona ! i només 20 anys després del AVE Madrid-Sevilla. Alta Velocitat Espanyola...
Inauguració amb orgull hispànic i retrets desde casa nostra. Tensió al vagó dels VIPS: Rajoy amb pas tort i el President felipant. Aquests del ministeri..sempre foment..
I parlant de borbons i tensions reials, atenció al nou capítol del cas més Noostrat, en Torres aporta correus de saraus de nobles amb poc nobles intencions. Aquests impliquen a la Corina i de retruc a la corona, abonyegada ja de tants cops..
Però el tema estrella de la setmana ha estat sens dubte el cas Pallerols. Unió admet que es finançà il·lícitament. Duran avergonyit, diu que es víctima, dirà que ho sent que s'han equivocat i que no tornarà a passar. El líder d'Unió és encara a Xile, lluny d'Atacama i potser s'hi quedarà fins al dia setge o fins que escampi la boira.
Ja veieu, just la setmana de reis, Duran imitarà al rei... Jesús ! i els reis...adorant.

No hay comentarios: