Origen del meu semantisme ?

28 jul 2013

Joc de paraules 44 - 27/07/2013

L'actualitat en un joc de paraules – setmana 44 (27/07/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





Molt bon dia matiners ! Comencem el darrer joc de paraules en plena canícula estiuenca i quan els més privilegiats ja pensen en vacances, ja sigui a la platja, a la muntanya o a Soto del Real.
Han estat uns mesos intensos en notícies de tota mena i no voldria acabar la temporada sense agraïr a tants i tants personatges la seva contribució inspiradora al nostre exercici neuronal de cada dissabte. Els desitjarem a ells unes merescudes vacances i a tots vosaltres unes merescudes vacances, d'ells.
Diuen que en Wert marxa a unes colònies infantils a espanyolitzar catalanets, que l'Iñaki les passarà "en Palma" potser empalmant amb algun judici, que l'Alicia ha escollit el nord de França en una zona ben allunyada de La camarga i en Bárcenas ja va fugir fa setmanes cap a Soto del Real, a un complex turístic de màxima seguretat on mata el temps fent papiroflèxia perque diu que té molts papers i temps de sobres.

Gràcies als oients més fidels pel seguiment i per acceptar aquest repte matinal on ens hem divertit jugant en la nostra llengua. Recordeu que en els temps que vivim, llevar-nos d'hora, saber escoltar, pensar i riure és una bona Manera de viure i també de sobreviure.

I ara, l'enigma de 3 lletres que vull veure qui supera, atents a la meva pregunta, bon estiu i fins la propera

A quin lloc et desitjo que vagis corrent a passar una bona estona pescant amb molt bon humor ?



RESPOSTA : RIU

ESCOLTA ÀUDIO

No hay comentarios: