Origen del meu semantisme ?

9 dic 2012

Joc de paraules 11 - 08/12/2012



L'actualitat en un joc de paraules - 08/12/2012 
Programa: Maneres de Viure - Emissora: La xarxa ràdio



Avui fa una setmana, celebràvem l’èxit del Gran Recapte. La Catalunya solidària bat rècord d’aportacions desinteressades al Banc dels aliments tot coincidint amb el primer pagament dels 40.000 milions d’euros del rescat bancari europeu. El rescat dels que re capten però resolen entrebancs.
En política, en Josep Antoni li ha picat l’ullet a l’Alicia mentre l’Oriol i l’Artur mantenen el seu festeig ProgreCIU. A Sabadell, un gran centre comercial ha obert les portes mentre l’alcalde es fa el suec i mira de salvar els mobles atenent Bustosament als mitjans i a la justícia.
Si mirem cap a Madrid, on desapareix l’informe però no els fantasmes, el tossut que emula al ministre d’hisenda no deixant de fer números és en Wert. Bravo ! aquest sí que els te com un toro ! ..si el provoquen deixa anar una vint-ena de declaracions indocents i inWertsemblants. El seu nacionalisme “incluyente” mereix com a mínim, una banderilla.
Però ja prou de braus, que a Catalunya ja els tenim superats. Celebrem el pont de la constuïtució, una carta magna que cada cop té menys followers a Catalunya però que al cap i la fí, ens permet també gaudir a alguns d’un pont, que bona falta ens fa ara per a salvar obstacles, acostar postures, escurçar la distància entre capitals i sobre tot, per a rematar una setmana duríssima amb el pont de la Puríssima.


Escolta AUDIO

No hay comentarios: