Origen del meu semantisme ?

2 feb 2013

Joc de paraules 19 - 02/02/2013



L'actualitat en un joc de paraules – setmana 19 (02/02/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





Estrenem Febrer enfebrats de corrupció. En una setmana amb notícies de sobres, faré una composició sobre alguns dels personatges en plena descomposició. Aviso que tot és presumpte i es pot malinterpretar. Millor dit: es podria.
Comencem amb un clàssic ben nostrat: Lluis Millet, 35 milions desviats del Palau i no seurà a la banqueta fins ben entrat l'any que ve. Pensàvem que era un gran home i dirà que és un home gran i que ho va fer tot pensant sempre en el Cor. Parlant del cor del Palau, anem a temes reials: El secretari infantil imputat pel cas Nóos del duc empalmat que tot li consultava. Torres que es revengen del Revenga del Palau. Quin embolau! A la Sarsuela farien bé de seguir l'exemple de la reina holandesa. Abdica i crida al seu fill : Guillem ?
Viatgem ara a Lloret, aviam com està la Clotilde i l'ex alcalde dels tractes amb mafiosos detinguts. En Crespo al partit d'hoquei li diu al president: Estic fotut. Això és la Selva !
I acabarem amb en Bárcenas i les seves llibretetes, on repartia pessetes en sobres per a tot déu. El Pais s'en fa ressò de tota la processó de tant de xorisso ibèric que té a tot un poble histèric. Seguirem atents la corrupta actualitat mentre esperem impacients que Don Mariano ens reveli algun dia la veritat. Un altre que tenim clar que segur ens defraudarà...

No hay comentarios: