Origen del meu semantisme ?

23 feb 2013

Joc de paraules 22 - 23/02/2013



L'actualitat en un joc de paraules – setmana 22 (23/02/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog





Bon día catalans! Seguim animats al entorn polític nacional. Vam començar la setmana amb el sr. Bárcenas aixecant el seu ditet incorrupte i no per demanar precisament la paraula. Ens va fer dubtar quina part del cos tallar-li amb el seu gest poc penedit .
De la corrupció al espionatge. Que amarga és la vida del detectiu privat! Mètode i discreció a la venda i en entredit. Al restaurant i a la agència la situació s'agrava i el secret ibèric es despatxa amb devoció i amb un servei plè d'atencions
Espíes, dossiers i servei d'intel·ligència controlant els pensaments de possible independència.
Rajoy contra Rubalcaba al debat de la nació. Batalla de retrets i anunci de reformes per a crear ocupació. Semblen cortines de fum per tapar la corrupció però no ens precipitem.
Sorpresa europea a Can Barça. Ens van sortir amilanats i amb la pólvora mullada. En Roura declara: San Siro superiores i ara toca remuntada.
I acabem amb un fix de la secció, a la sarsuela no para el borbolleig, la mateixa setmana que anuncia nova hèrnia les torres li fan escac amb uns correus que parlen d'un inoportú patró cínic. I per a rematar el cotarro ens surt en Pere Navarro demanant l'abdicació i deixant a Rubalcaba i al príncep felipant amb la petició. Ja li deia la Corina que tocava reitirar-se

No hay comentarios: