Origen del meu semantisme ?

27 ene 2013

Joc de paraules 18 - 26/01/2013



L'actualitat en un joc de paraules – setmana 18 (26/01/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog



Pau, llibertat i igualtat ! apela Obama al seu discurs d'investidura. Que lluny queda quan Obama pela a Ossama reforçant candidatura. Parlant de dolents i violents, al Baix empordà ja en son plens. Robatoris més frequents i municipis al lloro: alguns armats com a Pals, en alerta com a Ullà o tancats amb pany i clau com al bonic Forrellac.
Sobrecollidores també les notícies al PP. Rajoy revisarà els comptes desde fa més de 20 anys, no fos cas que trobin marro amb el tema sobresous i tinguin a sobre els ous de distreure al personal amb "mundanals" esborranys. Mílan Piqué Mebarak: ja tenim wakanadó. Els pares orgullosos tuitegen arreu del mon. Piqué i Shakira San Siro padres !
Al Palau de la Sarsuela recuperen paga extra però s'estrenyen cinturons i cananes, per a ajustar pressupost en un 4% reduïnt també la flota a només 45 vehicles i 61 xòfers, quantitats que la fan reialment austera.
Han tardar en coincidir, però ara han lograt incidir, que les seves diferències no els facin reincidir en els errors del passat, els partits del parlament aproven la votació que reivindica el nostre dret a dir "cidir".  I nou patiu catalans espanyolistes si us sentiu menyspreats perque l'amic Fabra ja prepara campaments per a refugiats.
I acabem aquest resum amb un comiat entranyable, és per l'amic Sacristán que anuncia amb un somriure que el cap de setmana que bé tindrà unaltre manera de viure. Bona sort per aquest prohom i bona setmana a tothom !

No hay comentarios: