Origen del meu semantisme ?

2 jun 2013

Joc de paraules 24 - 09/03/2013


L'actualitat en un joc de paraules – setmana 24 (09/03/2013)

Maneres de viure - La Xarxa
Per John Leblog







Ha marxat el Comandante. Venesuela no està sola. Aquest és un poble Maduro i el nou líder els consola. Cal ser valents !  els hi diu, cal honorar la amortalla, i el que no faci el cor fort, és perque no te agalles.
A Madrid estàn que es surten. Ens tenen la mida agafada. Al camp ja no ens tenen por i esperen la nostra espifiada. Sort que davant el Milà  gaudirem de remuntada.
A Iberia segueixen de vaga, defensant llocs de treball, mentre els soferts passatgers en patim el guirigall.
Al jutjats sí que no paren, un fiscal que és diu Rodriguez que crec que vol dir estar Sol, ens defensa la consulta i als seus capos els hi dol. Mira tu quina desgràcia ! defensar la democràcia.
I qui és que assesora Rosell ? Qui serà que l'aconsella ? cada cop que  obra la boca me l'acusen de titella i l'afició me l'estova. Potser en comunicació no s'ajuda d'un expert, perque amb ell li agrada jove.
I l'Ibarra quina barra ? Comparant al president amb uns quant impresentables que ens recorden més amb ell ?
L'expresident socialista, extremista i extremeny més que acusar de colpista i titllar en Mas de feixista, li calen lliçons de seny.

El que no te cap problema és un emir de Qatar que s'ha comprat unes illes per a establir-se a Itaca. Aquesta es la vía ràpida per a guanyar llibertat, quan tens pasta a la butxaca !

No hay comentarios: